søndag den 26. august 2012

Read All About It Pt. III

P.T varmer jeg op til en hård og brutal skoleuge, der kommer til at tappe halvdelen af mit blod på en så hård og brutal måde, at selv Satan ville sige, at det var en lidt hård måde at gøre det på..

Og jeg varmer op på den bedste måde: Hakuna Matata! Simpelthen. Jeg tager det roligt. Hører noget børnemusik, og gamer en smule. Hakuna Matata er egentlig en mærkelig måde at sige "Slap af" på. Men det er ikke en dum måde lige som Y.O.L.O er. Hvem er den Janus, der fandt på det, hva'?

Ja, det er nok ikke Janus, men alligevel..

Dagens sjove indslag: I går mødte jeg en dværg, der kørte i en Mini. Ikke en Toyota, ikke en Opel, en Mini.

Har han ikke selv tænkt over det, eller var det bare en kort beslutning han tog? Eller var prisen lille på den Mini?

Jeg undskylder for mine dårlige højde jokes-noget.. Jeg hader ikke dværge, jeg synes at de er mega seje! Især ham her! Jeg synes faktisk at vi skulle have sådan en dag, ligesom Gay pride, hvor man simpelthen hylder alle dværge i hele verden! Hold da kæft, det kunne være sejt!

Man er som man er, det kan ikke laves om.
Man går rundt og ser ud, som man gjorde da man kom.
Du drømme om, at være en kineser i New York,
Men man er som man er, og det er godt nok.

Ligesom, at det er svært at være 11 år. Jeg synes at det er væsentlig sværere at være 16. Hvad tænkte sangskriverne på? At sangen skulle handle om en dreng, der allerede hadede sit liv som 11 årig?

Men det hænger da mere sammen, end hvis sangen handlede om en paraply eller sort og gul..

Eller ligesom Coton Eye Joe. En af verdens mærkeligste sange, men den er så fandens fed, og man kan ikke lade være med at synge med! Har du ikke hørt den, så har du boet under jorden de seneste 20 år og har nok ikke en computer, så det....

Fra musik til skole. Jeg er ikke ved at være skoletræt. Endnu.. Det skal nok komme, men grunden til at jeg ikke er blevet det endnu, er da kun fordi at den klasse jeg går i, er pisse god! Og det er alt fra eleverne, til værelserne og lærerne.


Hvis du ikke har set det, så er indlægens overskrift en titlen på en sang. Og en god en af slagsen.

Og jeg bliver nok ved med at tage sangtitler som overskrifter, med mindre det er nyheder jeg skriver om.
Jeg ved ikke hvorfor jeg gør det, men jeg ville bare prøve noget nyt. Så jeg vidste egentlig godt hvorfor jeg gjorde det...

Anyways..
Jeg slutter her. Så har du også en smule at læse i dag.

Vi ses vel snart igen?

Jeg har talt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar