fredag den 13. juli 2012

Nyhederne fra min side

I dag har jeg ikke lyst til at skrive om noget der sker i mit liv. Eller det har jeg vel, for jeg lever vel på denne klode, og i dag har jeg lyst til at lege nyhedsmand- noget for jer allesammen! Er jeg ikke bare rar?

De nyheder jeg vil skrive lidt om, er de nyheder, der har interesseret mig mest i dag.

I dag har Eddy og Søren været fanget af pirater i 548 dag i Somalia. Som jeg ser det, så er der ingen der vil have de to danskere hjem igen. Har de ikke nogen familie, der savner dem? De har rådnet op dernede i næsten to år! Lad os nu få dem hjem for satan! På en eller anden måde, jeg synes bare ikke at det kan være rigtigt at de skal sidde dernede og virkelig frygte for deres liv hver evig eneste dag. Piraterne kan jo miste deres tålmodighed og bare skyde de gidsler.

De tre piger, der i går blev mast under fire halmballer, er to af dem omkommet. Det er de to større søskende der er omkommet, mens den mindste søster stadig kæmper for livet. Jeg sender de dybeste tanker til familien og til den lille 6-årige pige, der stadig kæmper. Men én ting for mig til at tænke lidt: Hvordan kan de halmballer falde ned over de piger, når de bare leger ude i laden? Er de halmballer ikke blevet spændt ordentligt fast, eller noget i den retning? Er der ikke noget man kan gøre ved det? kan man ikke opbevare det halmballer nogen andre steder, eller lade børnene lege et andet sted?

Endelig faldt der dom i Tobias-sagen. For jer der ikke kender den sag, skal jeg nok lige ridse den op for jer.
Den 15 måneder gamle Tobias blev fundet død sidste år i morens og stedfarens lejlighed. En obduktion viser senere, at der på den lille krop er 80 skader. Lige fra blå mærker til kraniebrud. Han blev mishandlet af sin stedfar, og moderen turde ikke ringe til hospitalet eller lægen efter at det var sket. I dag fik de så deres dom. Stedfaren fik 8 år - moderen fik 4 år. Og det synes jeg er helt fint, måske endda for lidt til de to. Når man har et lille barn, så skal man da ikke mishandle det. Og 8 år er simpelthen for lidt til en morder i mine øjne. Sådan skal bare ikke ske herhjemme og især ikke hernede i Sønderjylland! Det er simpelthen for dårligt af kommunen, at de ikke flytter dette barn, når moderen spørger om hun er god nok til at have barnet, hvilket hun tydeligvis ikke var.

Mere har jeg egentlig ikke i dag til jer af nyheder.
Hyg jer og pas godt på jer selv.
Jeg har talt.

1 kommentar:

  1. Vil så meget give dig ret..

    http://hendedendejliges.blogspot.dk/

    SvarSlet