lørdag den 14. juli 2012

Nyhederne fra min side #2

Igen i dag vil jeg gerne lige ridse nogen nyheder op, som har berørt mig i dag. Jeg gør det ikke for jeres skyld, men fordi at jeg har noget ting at sige om disse ting, som jeg på en eller anden måde skal have skrevet ned. Og så er det her bare den letteste måde.

Vi starter med af de historier jeg skrev om i går. De tre piger der tragisk blev klemt af halmballer, der faldt ned over dem, imens de tre søstre legede. I dag er den sidste, og den mindste, af søstrene tragisk afgået ved døden. Og det er noget der rører mit ellers stenkolde hjerte. Disse tre piger, der havde hele deres liv foran dem, skal snart begraves. De tre piger, der døde da de legede. Sådan noget kan på en måde også gøre mig sur. Hvordan kan de halmballer falde ned over de piger? Er de ikke blevet spændt fast af en art?
Mine tanker går til familien, der på en eller anden måde nu skal kunne komme over denne svære tid de har forude.

Den her historie er egentlig fra i går af, men den er så grotesk, så absurt, at I skal vide hvad der sker omkring os..
En 37-årig mand fra Leroy, Virginia, USA, er anholdt for hustruvold. Men det han har gjort er værre end normalt hustruvold. Han har holdt hans hustru lænket det meste af de sidste ti år, slået hende med varme stegepander og kvast hendes fødder med haveredskaber. Og da hun skulle føde, blev det ikke gjort på et hospital. Nej, hun var lænket hjemme i huset og fødte oprejst.
Hun slap væk, da parret var ude at køre. Hendes krop var mærket af en masse ar.
Hvad fanden i helvede er det for en verden vi lever i?! Hvordan kan han finde på at gøre sådan noget!? Og hvorfor har hun ikke sagt det før!? Hvorfor har barnet ikke sagt noget? Jeg synes personligt at denne mand skal have livstid for det han har gjort. Man skal behandle kvinder ordenligt! det er en regel, en ting der ligger i en mands natur! Men tydeligvis er denne mands natur helt vildt fucked op.

I må tage til takke med to historier i dag. Hvis jeg gør det her for jer igen, så skal jeg nok sørge for, at I altid for 3 historier.

Jeg har talt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar